• Fraktfritt vid köp över 699 kr. Övrig frakt 59 kr.
  • Trygg e-handel

Heminredning och sköna Presenter

På Bloomsbury Barn hittar du en härlig blandning av inredning med tyndgpunkt på lantligt och boho chic. Vi har också massor av presenter och pyssel för både stor och liten. Vill du ha något inslaget kan du välja paketinslagning som tillval i kassan. Vi skickar din beställning inom 1-5 dagar om inget annat anges. Är du osäker på leveranstid är det bara att mejla oss på info(a)bloomsburybarn.se

Populärt just nu

Bokmärkesalbum i blått.
119 SEK
Traditionell adventsstjärna. 60 cm.
49 SEK
Tre ovala väggdekorationer i trä med julmotiv. ca 20…
159 SEK
4 st ljushållare med stick för kronljus.
98 SEK

Nyheter

Glitterkalender med Julstjärnan.
69 SEK
Glitterkalender med vacker ängel.
69 SEK
Liten termos för 1-2 personer.
249 SEK
Liten termos för 1-2 personer.
249 SEK
Servetter med svampar, kottar mm.
45 SEK
Servetter med höstlöv.
45 SEK
Liten guldfärgad katt. Höjd ca 12 cm.
95 SEK
Två fina hundar i porslin. Höjd 11 cm.
349 SEK

Trygg e-handel - Du handlar heminredning tryggt i vår webshop

Bloomsbury Barn är en svensk webshop som har funnits sedan 2011 och du handlar tryggt och enkelt hos oss. Vi använder betalsystemet Klarna och du kan välja mellan direktbetalning via din bank, kortbetalning och faktura. Inga extra avgifter tillkommer. Ditt köp är fraktfritt om du handlar för över 699 kronor, under detta belopp är fraktkostnaden 59 kronor, det är allt.

Hela Bloomsbury Barn, inte bara kassan, är krypterad och säker i enlighet med SSL, vilket ökar säkerheten för dig som kund. Man kan se att en sida är krypterad på två enkla sätt. Det ena är hänglåset vid sidans URL (webbadress), det andra är att webbaddressen börjar med HTTPS istället för det traditionella HTTP.