• Fraktfritt vid köp över 699 kr. Övrig frakt 59 kr.
  • Trygg e-handel

Inredning på nätet - Lanthandel - Presenter - Barnartiklar

På Bloomsbury Barn hittar du en skön blandning av inredning i allt från lantlig till kolonial stil. Här finns pappersbonader, bokmärken och plåtburkar som man kan tänkas se i en gammaldags lanthandel. Vi har snygga inredningsdetaljer till köket och fint porslin i presentboxar. Till barnen finns både leksaker och praktiska ting som ryggsäckar och förkläden. Vill du ha något inslaget kan du välja paketinslagning som tillval i kassan. Vi skickar din beställning inom 1-5 dagar om inget annat anges. Är du osäker på leveranstid är det bara att mejla oss på info(a)bloomsburybarn.se

Nyheter

Bokmärken med bröllop. Glitter.
23 SEK
Bokmärken med bröllop. Glitter.
23 SEK
Bokmärken med olika hästar. Glitter.
23 SEK
Bokmärken med olika hästar. Glitter.
23 SEK

Trygg e-handel - Du handlar heminredning tryggt i vår webshop

Bloomsbury Barn är en svensk webshop som har funnits sedan 2011 och du handlar tryggt och enkelt hos oss. Vi använder betalsystemet Klarna och du kan välja mellan direktbetalning via din bank, kortbetalning och faktura. Inga extra avgifter tillkommer. Ditt köp är fraktfritt om du handlar för över 699 kronor, under detta belopp är fraktkostnaden 59 kronor, det är allt.

Hela Bloomsbury Barn, inte bara kassan, är krypterad och säker i enlighet med SSL, vilket ökar säkerheten för dig som kund. Man kan se att en sida är krypterad på två enkla sätt. Det ena är hänglåset vid sidans URL (webbadress), det andra är att webbaddressen börjar med HTTPS istället för det traditionella HTTP.